Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Naya Therapy

Att njuta är att leva !

Eftersom jag tycker att Urban Tantra massage är en så fantastisk upplevelse lär jag självklart gärna ut den, privat eller i grupp.

Kvällskurser för par  

En kvällskurs tar 4 timmar och man kan ta med sig en vän/väninna om man är singel.

Minst 5 samt max 8 par per kurs.

Vi börjar med en kort presentation och därefter pratar jag lite om hur man förbereder sig och rummet, hur man skapar rätt energier, vilka olika redskap/rekvisita man kan använda.

Sedan visar jag hur en massage går till varefter ni får chans att öva på er partner. Efter halva tiden byter vi, jag visar igen och ni byter roller.

Innan ni går hem får ni ett utskrivet sammandrag om de olika greppen för att lättare komma ihåg och kunna fortsätta öva.

2000:-/par

Kvällskurs DeLuxe

Samma som ovan men lyxigare och med max 4 par.

Detta innebär att ni har mer tid för varandra, ni får mer tid/person av mig och under kvällen serveras gott mousserande vin och tilltugg.

3000:-/par

Privatkurs för par

Detta är för de som känner att de hellre vill vara för sig själva samt få min odelade uppmärksamhet.

Som beskrivet ovan börjar vi med att prata lite om hur man förbereder sig och rummet, hur man skapar rätt energi, vilka olika redskap/rekvisita man kan använda.

Därefter ger jag massage på en av er samtidigt som jag lär er partner och hen får ge tillsammans med mig. I halvtid byter vi.

Vill man lära sig grundligt, både massagen och sin partner, delar man upp det på 2 tillfällen - 2,5 timmar per gång.

Man kan göra båda vid samma tillfälle, det tar då 4 timmar (dvs inte riktigt lika mycket tid per person). Väljer man detta tar man paus mellan, det behövs tid att landa och duscha för den som fått massagen.

Innan ni går hem kan ni få ett utskrivet sammandrag om de olika greppen för att lättare komma ihåg och kunna fortsätta öva.

Många par vill gärna vara hemma ​hos sig, vilket går utmärkt, då tillkommer dock ersättning för resan.


1500:-/timma

Privatkurs för singlar

Även om du är singel vill jag försöka erbjuda dig privatlektioner. De blir självklart lite dyrare eftersom jag då får ta med en assistent att visa massagen på.

Vi arbetar i mina lokaler, i övrigt är det samma som ovan.

Tar 2 timmar.

1200:-/timma + kostnad för assistenten, 500:-

Alla priser är exklusive moms.