Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Naya Therapy

Att njuta är att leva !

Andra om mig

”Alla borde få chansen att uppleva en session med Ana åtminstone en gång i livet !”

Peter, 48

”Anas händer är magiska. Att hon sen är en fröjd att se på gör ju inte saken sämre! ”

Johan, 37

”Min man och jag ville lära oss tantramassage men att gå en kurs med andra par var aldrig aktuellt. Därför blev jag så glad när jag fick höra talas om Ana och hennes sätt att arbeta. Det var 4 år sen vi träffade henne första gången och vi återkommer en gång per år. Varje gång lär vi oss något nytt.

Vi har båda vuxit som personer, för att inte tala om hur vårt sexliv förbättrats !”

Eva, 55

”Första gången jag träffade Ana var jag väldigt nervös men hennes avslappnande sätt och varma personlighet lugnade mig och sen kunde jag utan problem njuta av sessionen.”

Mats, 29

”Min man gav mig en session i present. Först var jag lite skeptisk till idén men så fort jag träffade Ana visste jag att hon var rätt person att ge mig min första tantramassage. Hon lärde mig mycket om min egen kropp.”

Malin, 33

”Jag hade aldrig trott att min kropp var kapabel till så mycket njutning.”

Fredrik, 45

”Vem kunde anat att det fanns så mycket mer att upptäcka om sin egen kropp ?!?”

Lars, 55

”Sedan jag började gå hos dig har jag slutat röka, gått ner i vikt, fått ökad livslust och ökad aptit för sex, jag känner mig som jag var 25 igen !”

Magnus, 57

”En session hos dig var den bästa 40-års-presenten jag kunde fått, min fru visste verkligen vad hon gjorde när hon tog kontakt med dig. Efter 1 år som dina klienter har vårt sexliv äntligen blivit vad vi alltid önskat att det skulle vara.”

Markus, 41

”När jag äntligen vågade berätta vad jag ville ha visade det sig att min man kunde ge mig exakt det !”

Mia,43 (Markus fru)

"Mitt besök hos Ana var helt magiskt. Hon tog hand om mig på ett fantastiskt sätt. Genom ett lugnt samtal i början, sedan den helt underbart sköna massagen som fick mig att känna mig hel och totalt avslappnad i varenda muskel. Rekommenderas skarpt till andra. Kommer definitivt att besöka henne igen."

Tommy 46